joi, 5 septembrie 2013

Referendum pentru moarte

Urmaresc si eu tragedia care a pus stapanire pe noi in ultima vreme. Un copil a murit nevinovat. Un alt copil nu va incerca niciodata sa iubeasca un caine, pentru ca unul tocmai i-a omorat fratele...Parintii nu-l mai pot aduce inapoi. Bunica va trai cu o povara. Autoritatile s-au gandit la o solutie. Aceasta se numeste referendum. Si, de fapt, ce sunt intrebati oamenii (si nu inteleg de ce este vorba doar despre capitala, ca si cum numai acolo exista caini ai nimanui) ? Oamenii sunt intrebati cine e mai bine sa moara - oamenii sau cainii !? Nu se numeste oare aceasta solutie REFERENDUM PENTRU MOARTE ??

P.S. Pentru clarificare, nu cred ca e nevoie de un referendum. Trebuie facut ceva, astfel incat nimeni sa nu sufere. Nu e normal sa actionam asa ? Cel putin asta e punctul meu de vedere.

2 comentarii:

  1. Şi eu sunt confuză--în ce priveşte referendumul...Oare cine se înfruptă din banii acordaţi ONG-urilor pot dormi liniştiţi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta dorm linistiti...Sunt oameni carora nu le pasa. Vedem asta in fiecare zi, in jurul nostru. Trebuie schimbat ceva. Urgent. Si repet : cred ca se poate, astfel incat nimeni sa nu sufere.
      Va imbratisez cu drag, Draga Doamna !

      Ștergere