sâmbătă, 30 iunie 2012

Si tot asa...

Doamne, am trecut si de evaluarea nationala. Cu predicativa si subiectiva, am "picat la pace" cu mai marii si gata...Asteptam ierarhia la nivel judetean, completam fisele cu optiuni si...ne declaram copiii liceeni si viata merge mai departe si noi, parintii, ne-am mai "trecut" putin si peste patru ani alegem adevaratul drum in viata, poate aici, poate oriunde si toate trec ca un tavalug si ne apropiem si noi de pensie si ne gandim cum va fi sa ne crestem nepotii si ce vor vrea ei sa faca in viata si tot asa...

vineri, 22 iunie 2012

EXCELENŢĂ

Trăiesc un sentiment puternic de măndrie, fericire şi o mare mulţumire sufletească. Am tot ce mi-am dorit ! Am sentimente de împlinire pe toate planurile şi o spun, fără lipsă de modestie. Azi e altceva. Sau ce a mai ramas din "azi". Pentru că mâine, e o zi importantă şi pentru mine. Vorbesc despre EA şi, de fapt, povestesc despre mine. Există în inima mea neîmplinirea că nu am reuşit niciodată să obţin la şcoală premiul I. Poate asta m-a ambiţionat şi m-a făcut să lupt, şi să reuşesc în tot ce mi-am propus. Şi s-o învăţ pe Ioana să fie puternică. Ioana, fetiţa mea, are mâine SERBAREA de final de clasa a VIII-a. E pentru a VIII-a oară când obţine diploma de excelenţă. De fiecare dată cu media 10.00. Am văzut-o emoţionată azi, când îşi pregătea discursul de ŞEFĂ DE PROMOŢIE. Nu mi-a spus nimic, deşi eu aş fi vrut să citesc...Ştiu că mă va face şi mai mândră de ea ! E o bucurie imensă în sufletul meu şi, deşi sunt foarte puţini aceia care poposesc pe aici, am senzaţia că am strigat în gura mare. Că ştie toată lumea ce copil minunat am ! Baftă, mami, la testele naţionale şi, aşa cum îţi spun mereu, să ţi se îndeplinească toate dorinţele, pentru că meriţi !

sâmbătă, 9 iunie 2012

CASA DE PIATRA !

Pentru nepotii mei dragi, MADĂLINA şi EDUARD, care îşi vor uni destinele azi, toate gândurile bune şi urări de împliniri şi realizări pe toate planurile! CASĂ DE PIATRĂ !